HTC VIVE en Accessoires

Vive

De nieuwe VIVE is een virtual reality-bril als je die op zet sluit dit je af van de echte wereld en je komt dan in een virtuele omgeving. Die omgeving was tot nu toe vrij statisch. HTC komt later dit jaar met de VIVE, waarmee je door virtuele ruimtes kan lopen. De HTC VIVE wordt in samenwerking met gamebedrijf Valve gemaakt. In de zomer wil HTC zeker 50.000 exemplaren beschikbaar hebben voor ontwikkelaars. Eind 2015 gaat het definitieve model in de verkoop. Met een ‘normale’ virtual reality-bril zoals de Oculus Rift of Gear VR ben je beperkt in je bewegingen. Het beste is om te gaan zitten zodat je nergens tegen aanloopt en je hoofd te bewegen om in de virtuele omgeving rond te kijken.

De VIVE kost ongeveer 899 euro. In de VIVE zitten ruim 70 sensoren. Ook zitten er 2 sensoren die je aan t plafond moet plaatsen en aan de grond zodat de VIVE weet waar je loopt en zo kan je door de kamer heen lopen zonder ergens tegen aan te botsen. Als je de VIVE besteld krijg je er ook 2 draadloze controllers bij. Met de VIVE kan je verschillende virtuele games spelen.

 

Accessoires

HTC heeft voor alle telefoons andere gadgets, voor elke telefoon hebben ze speciale hoesjes of oortjes.

Voor sommige modellen hebben ze een HTC fetch dit is handig als je het zat bent dat je je telefoon vergeet of verliest. Als je op de knop drukt gaat er een ringtoon op je mobiel af hierdoor kan je je telefoon vinden of niet vergeten. Je moet hem hiervoor wel met je telefoon koppelen. Voor veel htc modellen hebben ze ook een houder voor in de auto zodat je je telefoon erin kan zetten. bijvoorbeeld de navigatie app te openen en zo kan je veilig op je mobiel kijken in plaats van met een hand rijden en op je telefoon kijken. Ook is er een powerbank die handig is om te gebruiken op een festival of als je een lange dag op het werk of school hebt. Met een powerbank kan je je telefoon opladen wanneer je maar wilt. De powerbank moet je wel thuis opladen anders werkt het niet. Voor in de auto is er ook een car charger hiermee kan je twee apparaten moeiteloos van energie voorzien, de 20W HTC dual-port autolader is hier ideaal voor. De compacte lader past op nagenoeg elke plaats in je voertuig en biedt essentiƫle lading voor onderweg om je verbonden te houden. Voor een nieuw model is er ook HTC dot view, hierbij word ook automatisch het scherm vergrendeld en ontgrendeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *