HTC Apps

HTC heeft toegang tot wel meer dan een miljoen apps van android. Veel van deze apps zijn heel handig. In deze blog ga ik er een paar beschrijven.

Agenda

Agenda is een hele handige app voor het plannen van je evenementen, vergaderingen en afspraken.

Dit kan per dag, per week, per maand maar ook per jaar. Dit is ook handig voor je werk zodat je zeker weet dat je geen afspraak meer mist want je kan ook instellen dat je een melding krijgt als je een afspraak hebt.

Google maps

Met de Google Maps-app voor je HTC kun je sneller en gemakkelijker de weg vinden. Vind de leukste plekjes in de stad en de informatie die je nodig hebt om er te komen. Deze app werkt goed en snel. Het is heel handig. Je kunt het ook gebruiken als navigatie om de weg ergens naar toe te vinden.

Dot view

je kunt je HTC smartphone bedienen in een gesloten cover. Met de Dot View-app kun je de telefoon opnemen, spraakbesturing gebruiken, en meldingen van e-mail en sms-berichten, weerberichten, afspraken en nog veel meer ontvangen en dat allemaal terwijl de behuizing van je telefoon veilig is afgesloten.

 

Mail

Met HTC E-mail krijg je toegang tot meerdere typen accounts op je telefoon. Je krijgt een melding binnen op je telefoon als je een mail ontvangt dit is handig omdat je dan gelijk kan reageren op elke mail.

Google drive

Met google drive kun je al je foto’s en video’s opslaan in een cloud zo raak je ze niet kwijt en kan je ze niet perongeluk verwijderen.

Mix Radio

MixRadio is een persoonlijke mix van je eigen muziek op basis van genre, artiest en zelfs jouw stemming.

Stream speciaal samengestelde mixes van je favoriete muziek, of synchroniseer je eigen mixes voor offline afspelen om te besparen op je dataverbruik. MixRadio de nieuwe manier om van je muziek te genieten.

HTC Gids

Met HTC Gids blijf je op de hoogte van de nieuwe software updates, en er zijn nog meer talloze functies die je telefoon scherp en snel houden.

Zoodles™ Kid Mode™ APP

In de Kid Modus van Zoodles, met duizenden GRATIS leerzame games en video’s, kunnen kinderen spelenderwijs leren binnen een digitale omgeving. Zoodles biedt games met als thema wiskunde, wetenschap en onderwijs, alsmede duizenden informatieve video´s.

Sense Themes

Verander hoe het scherm van je telefoon eruitziet met je favoriete foto. Met de HTC Thema app kun je de achtergrondafbeelding, beltoon en zelfs de grootte en vorm van je pictogrammen aanpassen op basis van een geselecteerde foto of afbeelding.

Sense Home

Sense Home is een app op je beginscherm die gebruikmaakt van je locatie om nuttige apps te vinden op basis van je app-gebruik op die plek.

Aan de hand van je voorkeuren krijg je de apps te zien die je nodig hebt, op basis van drie categorieën: thuis, werk of buiten. Op je beginscherm worden automatisch de apps geladen die je in de loop van de dag gebruikt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *